Bubin ABC

Description

Opi Bubin kanssa aakkoset ja tavut on 3 –vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille tarkoitettu oppimispeli. Ohjelman avulla lapsen kielellinen tietoisuus lisääntyy ja lukemisen valmiudet varmistuvat. Ohjelma tutustuttaa aakkosiin ja tavuihin esimerkkien ja erilaisten harjoitteiden avulla.
Ohjelma on jaettu kahteen tasoon: Ensimmäisessä tasossa tutustutaan aakkosiin suuraakkosten ja pienaakkosten muodossa, pohditaan oikeaa järjestystä, kuunnellaan ja etsitään oikeaa sanaa alkuäänteelle tai mietitään, millä äänteellä esimerkin sana alkaa.
Toinen taso tutustuttaa jo hieman lukemisen alkeisiin tavutasolla. Tällä tasolla harjoitellaan äänne-kirjainvastaavuuksia tavutasolla ja harjoitellaan erottelemaan tarkasti samankaltaiselta näyttävät tavut toisistaan. Tehtävissä etsitään pyydettyä tavua samankaltaisten tavujen joukosta sekä harjoitellaan annetun sanamallin alkutavun löytämistä.
Ohjelman oma Bubi-koira antaa tehtävän jälkeen välittömän palautteen onnistumisesta. Kaikki ohjelman kuvat ovat ohjelmaa varten piirrettyä alkuperäisgrafiikkaa ja lyhyet tunnusmusiikit ovat tätä ohjelmaa varten tehtyjä. Ohjelman pedagogisesta suunnittelusta vastaa Kasvatustieteen maisteri, joka parhaillaan toimii luokanopettajana alkuopetuksessa.
Uutta: Kaikissa ohjeissa ääniohje, äänen laatua parannettu, laajennetut ja satunnaistetut tehtävät.

Screenshots

Bubin ABC ScreenshotBubin ABC ScreenshotBubin ABC ScreenshotBubin ABC ScreenshotBubin ABC ScreenshotBubin ABC Screenshot

Required Capabilities

  More info / Source

  Web Marketplace

  Bubin ABC icon

  v1.1.0.0 Paid£1.49$1.99€1.99

  Buy

  Publisher

  App Category

  Kids + Family

  Rating

   0

  Not yet rated

  Size

  67.74 MB Installed
  55.43 MB Download

  First Published

  Last Updated

  Languages

  • English (All)
  • English (United States)

  Markets

  QR Code Link

  Scan with Bing Vision to Download:

  Share and Comments

  Filed: > > > >